Вопрос по українськой літературе
Анонимный
1 год назад

срочно за творами Остапа Вишні, у яких використати однорідні члени речення, узагальнюючі слова, відокремлені члени речення.Підготуйте 5 речень.​

Ответы 1

Ответ:

1.Холодно було, і на дворі кидало мокрими сніжинками" - узагальнюючі слова "холодно" та "мокрими", вживання однорідних членів речення "було" та "кидало".

2. "Він швидко йшов, мов біг до мети" - узагальнююче слово "швидко", вживання однорідних членів речення "йшов" та "біг".

3. "Маленькі галузочки зацвіли, і кущ виглядав ніби вбрався в різнокольорові квіти" - узагальнююче слово "різнокольорові", вживання однорідних членів речення "зацвіли" та "виглядав".

4. "Іноді здається, що всі вони так змішалися у його голові, що немає можливості розділити їх корисне та безглузде значення" - вживання однорідних членів речення "змішалися" та "розділити", відокремлений член речення "що немає можливості".

5. "Темно в кімнаті, і тільки яскравий блиск лампочки додає тріснувшому свічникові додаткового світла" - узагальнюючі слова "темно" та "яскравий", водокремлений член речення "додає додаткового світла".

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?