Вопрос по праву
Анонимный
1 год назад

Суб'єкт підприємницької діяльності «Дункан» здійснює роздрібну торгівлю товарами народного споживання. Періодично відпускає товари оптом за готівкові кошти. 1. Скільки торгових патентів треба придбавати суб'єкту, 2. Прокоментуйте ситуацію з посиланням на чинне законодавство.
срочно!!!!!​

Ответы 1

Відповідь:

1. Суб'єкт підприємницької діяльності "Дункан", який здійснює роздрібну торгівлю товарами народного споживання та періодично відпускає товари оптом за готівкові кошти, повинен придбати один торговий патент.

2. Ситуація з отриманням торгового патенту та його кількістю регулюється законодавством країни, в якій здійснюється підприємницька діяльність. Оскільки не вказано конкретну країну, важко дати точний коментар. Однак, в багатьох країнах існують правила, які регулюють отримання торгових патентів для підприємців, зокрема в галузі роздрібної торгівлі.

Найкращим рішенням у цьому випадку буде звернутися до відповідних органів державної влади або місцевої адміністрації для отримання інформації про процедуру та вимоги до отримання торгового патенту в конкретній країні.

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?