Ответы 2
Відповідь:x=3,5
Покрокове пояснення:
-6+2x=1
-6-1=-2x
-7=-2x
x=-7/(-2)
x=3,5
Почнемо з розкриття дужок за допомогою дистрибутивності множення:
-2*(3-х) = -2*3 - (-2)*х = -6 + 2х
Отримали, що -2*(3-х) дорівнює -6 + 2х. Тепер можемо записати наше рівняння замість лівої частини вираз, що йому вона дорівнює:
-6 + 2х = 1
Додамо 6 до обох частин рівняння:
2х = 1 + 6
2х = 7
Розділимо обидві частини на 2, щоб знайти значення x:
х = 7/2 або x = 3.5
Отже, розв'язком рівняння -2*(3-х) = 1 є x = 3.5
Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?
вопросы?