Вопрос по українськой літературе
Анонимный
1 год назад

Твір-роздум Чого навчає мене твір О. Довженка "Ніч перед боєм"

ОЧЕНЬ СРОЧНО​

Ответы 1

Ответ:

Объяснение:

Твір Олександра Довженка "Ніч перед боєм" - це глибока і пізнавальна роздум про значення війни, про те, як вона змінює людей і світ, який ми знаємо. Цей твір вчить мене багатьом різним речам, але головне - він навчає мене бути уважним до світу навколо мене та не забувати про цінності, які я повинен берегти.

Наприклад, розповідь про війну та її наслідки в цьому творі навчає мене бути пильним стосовно того, що відбувається у світі. Вона нагадує мені про те, що мир - це нещо дорогоцінне, що повинне бути захищене, і що ми повинні пам'ятати це завжди.

Крім того, розповідь про війну в творі Довженка навчає мене про те, що людина може змінюватися, інколи радикально, в залежності від обставин. Це нагадує мені про те, що люди повинні бути уважними до того, як вони поводяться в складних ситуаціях, і про те, що необхідно завжди прагнути до добра.

Загалом, твір О. Довженка "Ніч перед боєм" - це глибока і важлива роздум про війну та її наслідки. Цей твір навчає мене бути уважним до світу та нагадує про те, що ми повинні бути пильними стосовно того, що відбувається навколо нас. Він навчає мене про те, що людина може змінюватися, і що завжди потрібно прагнути до добра.

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?