Вопрос по українськой мове
Анонимный
1 год назад

Складіть висловлювання на одну з тем: «Як звучить весняне місто», «Літній ранок у селі» (5-7 речень). Використайте у висловлюванні не менше 3 вигуків та не менше 3 часток. Зробіть за 20 минут!!

Ответы 1

Ответ:

Як звучить весняне місто:

Після довгих зимових холодів, коли природа вже набридла монотонністю, нарешті настав весняний час! Почуваєш той непередбачуваний дотик вітру, який весело пролітає повз твої вуха і забирає з собою залишки холоду. Зелений килимок трави покриває парки та сквери, а на деревах з'являються перші бутони, мов прозорі обійми ніжного неба. Радісні шуми людей наповнюють вулиці – весна, весна! Звуки життя, бадьорість, щастя! Дзвінкі сміхи дітей, що грають у подвір'ях, сумлінно працюючі автомобілі, які котяться по асфальту, із задоволенням бринять і пищать. Запахи квітів та свіжої землі плетуть мелодію непереборної пристрасті до життя. Весна – час, коли місто заспіває в усіх кольорах, звуках та запахах, заповнивши наше серце натхненням.

Літній ранок у селі:

Сонячний ранок в селі – це дивовижний концерт природи, який відбувається на тлі ніжного блакитного неба. Прокидаючись від солодкого спокою села, перше, що чуєш, це легкий шепіт трави, яка лагідно шелестить під ранковим вітром. Пташиний хор викликає збудження своїми вигуками: співають солов'ї, щедро даруючи нам свою мелодію, пісню щастя. Потім до них приєднуються інші птахи, створюючи справжній оркестр природи. Уздовж стежок із зеленої трави встають перші сонячні промені, які грають у росі, мов кришталеві ноти на піаніно. Тиша села порушується гомоном селян, які розпочинають свої працьовиті дні. Кличі підмінних корівок, козликів та півників змішуються з дзвінким покликом дзвоника церкви. Літній ранок у селі – це справжнє диво, коли природа і люди зливаються в одне магічне мелодійне симфонічне полотно, вкрите сонячними променями надії та віри.

Объяснение:

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?