Вопрос по українськой мове
Анонимный
1 год назад

написати петицію про школу
даю 60 б.​

Ответы 1

Ответ:

Шановна Адміністрація [Назва Школи],

Ми, нижчепідписані учні, батьки та члени громади, звертаємося до Вас з петицією, щоб висловити наші загальні побажання та пропозиції стосовно поліпшення умов навчання та розвитку учнів у нашій школі.

Ми вважаємо, що освіта є основою майбутнього кожної дитини, і ми прагнемо створити найкращі умови для навчання та розвитку наших дітей. З цією метою, ми хотіли б наголосити на деяких аспектах, які, на нашу думку, потребують покращення:

Інфраструктура та обладнання: Прохання здійснити оновлення і покращення інфраструктури школи, включаючи ремонт класних кімнат, лабораторій, бібліотеки та спортивних залів. Також прохання надати школі сучасне обладнання та технічні засоби для ефективного навчання.

Кадрове забезпечення: Висловлюємо прохання про залучення досвідчених та висококваліфікованих вчителів, які зможуть забезпечити якісну освіту та індивідуальний підхід до кожного учня.


Курікулум та позашкільні заходи: Прохання розробити різноманітний та цікавий курікулум, який включатиме не тільки академічні предмети, але й мистецтво, спорт, культуру та позашкільні заходи. Такі заходи допоможуть розвивати таланти та інтереси учнів і сприятимуть їх гармонійному розвитку.

Безпека та добробут: Наголошуємо на важливості забезпечення безпечного та здорового середовища для учнів, зокрема встановлення відеоспостереження, забезпечення надійності інфраструктури та контролю за дотриманням правил безпеки.

Ми віримо, що реалізація цих побажань сприятиме покращенню якості освіти в нашій школі та сприяє розвитку талантів та здібностей учнів. Ми надіємося на ваше розуміння та підтримку у здійсненні наших побажань.

З повагою,

[Підписи учнів, батьків та членів громади]

[Імена та підписи]

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?