Вопрос по литературе
Анонимный
1 год назад

Написати твір-роздум на тему :"Мій улюблений літературний твір ,вивчений у 6 класі"
Обсяг-1 сторінка (Це зарубіжна література)

Ответы 1

Мій улюблений твір, який я прочитав у шостому класі, називається "Острів скарбів". Це захоплива історія про пригоди на віддаленому острові, де прихований скарб став об'єктом бажання для багатьох.

Коли я почав читати цей твір, я відразу потрапив у світ захопливих подій та загадковості. Головний герой, хлопчик на ім'я Джим Гокінс, ненароком дізнається про карту, що веде до легендарного скарбу, схованого на острові. Разом з друзями, вони вирішують здійснити подорож за скарбом.

Подорож Джима та його товаришів до "Острова скарбів" була повна небезпек, пригод і таємниць. Вони зустрічалися з піратами, випробовували свої навички і сміливість у боротьбі зі злочинцями та вирішували складні загадки. Але не зважаючи на усі труднощі, герої продовжували свій шлях, вірячи в успіх і справедливість.

Найбільше мені сподобалась стійкість та сміливість головного героя. Джим виявився справжнім героєм, який не боявся ризикувати, щоб досягти своєї мети. Він показав, як важливо мати сміливість і вірити у себе, незалежно від того, наскільки складно і небезпечно.



Після прочитання "Острова скарбів" я почувався надихнутим і мріяв про власні пригоди. Цей твір посіяв в мені бажання досліджувати світ, бути сміливим та впевненим у собі. Він показав мені, що нічого не є неможливим, якщо вірити у себе та не зупинятися перед труднощами.

"Острів скарбів" залишив великий вплив на моє життя. Він навчив мене цінувати пригоди, відданість та справедливість. Я вдячний автору за цей захоплюючий твір, який назавжди залишиться у моєму серці та надихатиме мене на нові великі досягнення.
Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?