Вопрос по литературе
Анонимный
1 год назад

Допоможіть,будь ласка,заповнити анкету Пані де Реналь і Матильди (роман "Червоне і чорне")

1. Вік

2.Зовнішність

3. Місце проживання

4.Сімейне становище

5.Які книжки читаєте?

6.Основні риси характеру

7. Соціальний клас

8. Як ставитесь до релігії

9. Гроші для вас – це...

10.Що понад усе цінуєте в людях?

11.Як ставитесь до оточуючих?

Ответы 1

Відповідь:

Анкета Пані де Реналь:

Вік: не вказано явно в романі "Червоне і чорне", але їй приблизно близько 30 років.

Зовнішність: Пані де Реналь описується як красива жінка з благородними рисами обличчя і гарними формами.

Місце проживання: Верри (місто в Франції).

Сімейне становище: Вона є дружиною мера Веррі та матір'ю двох дітей.

Які книжки читаєте: У романі не зазначено конкретних книг, які вона читає, але вона відома своїм розумом і культурою.

Основні риси характеру: Пані де Реналь зображується як ввічлива, розумна жінка, яка турбується про свою репутацію і статус у суспільстві. Вона також відчуває глибоку пристрасть до головного героя роману, Жульєна Сореля.

Соціальний клас: Пані де Реналь належить до вищого соціального класу, як дружина мера.

Як ставитесь до релігії: У романі не вказано безпосередньо, як вона ставиться до релігії. Однак, відповідно до соціальних норм того часу, вона ймовірно є католичкою.

Гроші для вас – це...: Для Пані де Реналь гроші, можливо, є символом соціального статусу і забезпеченості, але вона також цінує взаємовідносини, любов і сімейне благополуччя.

Що понад усе цінуєте в людях: Вона, ймовірно, найбільше цінує чесність, ввічливість і соціальний статус у своєму оточенні.

Анкета Матильди (роман "Червоне і чорне"):

Вік: Матильді не надається явний вік у романі, але вона є молодою дівчиною.

Зовнішність: У романі надається обмаль інформації про зовнішність Матильди. Описові дані про її зовнішність не зазначаються.

Місце проживання: Матильда живе в місті Веррі, Франція, де вона працює як гувернантка у родині пана де Реналь.

Сімейне становище: Матильда є незаміжньою та бездітною. Вона не належить до вищого соціального класу.

Які книжки читаєте: У романі не згадуються конкретні книжки, які Матильда читає. Однак, як гувернантка, вона, ймовірно, має доступ до літератури, яка збагатить її знання та культурний розвиток.

Основні риси характеру: Матильда зображується як розумна, добра, віддана та сумлінна. Вона має велике бажання вчитися та розвиватися. Матильда також проявляє відчуття обов'язку та відданості у своїй роботі.

Соціальний клас: Матильда належить до нижчого соціального класу як гувернантка. Вона має низький соціальний статус у порівнянні зі своїми роботодавцями та іншими представниками вищого суспільства.

Як ставитесь до релігії: У романі не надається безпосередньої інформації про те, як Матильда ставиться до релігії. Однак, вона може виявляти повагу до релігійних цінностей, враховуючи тодішні соціальні норми.

Гроші для вас – це...: У романі не надається явна інформація про те, як Матильда ставиться до грошей. Але як гувернантка з низьким соціальним статусом, вона, ймовірно, розуміє значення грошей для забезпечення своєї економічної добробуту та майбутнього.

Що понад усе цінуєте в людях: Матильда, ймовірно, цінує в людях щирість, доброту та моральні цінності. Вона може цінувати інтелект, розуміння та чесність у стосунках з іншими.

Як ставитесь до оточуючих: Матильда в романі зображується як милосердна та співчутлива особа. Вона ставиться до оточуючих з повагою та відданістю своїй роботі як гувернантка. Вона може бути ввічливою та підтримуючою взаємодію з оточуючими, зокрема з родиною, в якій працює.

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?