Вопрос по українськой літературе
Анонимный
1 год назад

17.Установіть відповідність між героями творів та їх репліками
1 Недоладько
2 Сашко Непорожній
3 дід Прокіп
4 Толя


А «Ні! Нема правди на світі! Нема!.. І нащо я бажав, нащо я вигравав ту машину? Щоб тільки вважалось, ніби вона наша, а насправді батько не дозволить і пальцем приторкнутися, як до мотоцикла…»
Б «Коли ти повернешся додому й домалюєш Недорадника, він назавжди зникне з цієї країни...»
В «Ходімо швидше до годинника, бо в нас обмаль часу! Кличте всіх, хто хоче покинути країну Недоладію...»
Г «Ото ж я й кажу, – говорив дід, – недотепа він у тебе, Наталко. Дивак... Затопчуть його... Бо воно ж як деревце в пагоні...»
Д «Неправда! – ще жалібніше забився Толя. – Я не хотів іти, а вони мене потягнули на річку. А потім Федько пхнув мене на кригу... Спитайте всіх... Я не винен...»



Завдання 18 (творчого характеру)
18. Виконайте одне із завдань (2 б.):
Як ви ставитеся до таких людей, котрі в чомусь не схожі на інших, виділяються з-поміж "загальної маси"?(за твором Г. Тютюнника «Дивак»)
Уявіть, що Федько – ваш найкращий друг. Що ви йому порадили б? Чому? Свою відповідь належно аргументуйте.
даю 90 баллов

Ответы 1

Відповідь: 17. 2-А 1-Б 4-Д 3-Г

18. Після того як я прочитав(ла) цей твір у мене виникли негативні та гнівні емоції,бо Федько помер через несправедливість і жорстокість батьків ,через придуркуватого хлопчика-сусіда.і ось, коли мені випала так а можливіть ,то я б хотіли(в) йому дати справді потрібні поради.Я скажу йому, щоб він більше не бешкетував, і щоб батькові тоді сказав правду ,бо якщо так було б насправді ,він би не помер.і навіть якщо тоді він би сказав батькові правду ,то той міг би не повірити ,бо він був не слухняним ,і подумав би ,що він так сказав заради власної вигоди.



Пояснення: надіюсь правильно.



Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?