Вопрос по алгебре
Анонимный
1 год назад

ТЕРМІНОВО!! ДАЮ 30 БАЛІВ
Спростіть (-2с³b²)³

Ответы 2

Щоб спростити вираз (-2с³b²)³, потрібно піднести кожен множник всередині дужок до степеня, який дорівнює потрійному значенню степеня зовнішніх дужок.

(-2с³b²)³ = (-2)³ * (с³)³ * (b²)³

Далі виконуємо обчислення:

(-2)³ = -8

(с³)³ = с^(3*3) = с^9

(b²)³ = b^(2*3) = b^6

Тому спрощений вираз буде:

(-2с³b²)³ = -8с^9b^6

Ответ:

Буде -8b⁶c⁹

Объяснение:

(-2с³b²)³ = (-2)³ × (c³)³ × (b²)³ = -8b⁶c⁹

0 0 оценок
Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?