Вопрос по математике
Анонимный
1 год назад

твір на тему « Навіщо потрібно вивчати математику?». ​

Ответы 2

Відповідь:

Покрокове пояснення:

Математику потрібно вивчати, бо вона розум до ладу приводить

Якщо задуматися всерйоз, то ми використовуємо знання математики щодня. Всюди ми стикаємося з числами - на циферблаті годинника , на грошових банкнотах, у розкладі уроків. Нам весь час доводиться виконувати прості і складні математичні операції - порахувати, через скільки хвилин розпочнеться улюблений фільм, скільки здачі повинні дати в магазині , коли приїде автобус.
Математика приносить порядок в наше життя. Завдяки їй можна планувати свій час. Мої батьки завжди планують сімейний бюджет на місяць, вираховують скільки потрібно заплатити за комунальні послуги. У мене є скарбничка, і завдяки математиці, я знаю, скільки ще мені потрібно збирати гроші, щоб купити те, що я хочу .
Мені подобаються уроки математики в ліцеї. Вони вчать акуратності і уважності, тому що варто помилитися всього на одиницю, і відповідь на завдання буде вже невірним. Тому люди, які працюють інженерами, бухгалтерами, програмістами обов'язково знають математику на високому рівні. І якщо хочеш у майбутньому мати хорошу роботу, потрібно вчити математику.
Кажуть, все пізнається в порівнянні. Математика дозволяє нам дізнатися, наскільки щось більше, довше, ширше, дорожче іншого. Без знання математики неможливо побудувати будинок , автомобіль. Коли б не математика, у нас би ніколи не було комп'ютерів. Математичними розрахунками користуються всі інші науки у світі.
0 0 оценок
Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?