Вопрос по истории
Анонимный
1 год назад

як ти розумієш поняття "епідемія"? за допомогою яких заходів люди долають епідемії інфекційних хвороб?
20 БАЛІВ НЕ КОРОТКО!!!

Ответы 2

Ответ:

"епідемія" це поширення інфекційної хвороби серед великої кількості людей в певній зоні або країні протягом обмеженого періоду часу.

Люди долають епідемії інфекційних хвороб за допомогою різних заходів, зокрема:

1. Вакцинації - введення в організм людини антигенів, що активують імунну систему і допомагають їй вбивати бактерії та віруси.

2. Боротьба зі збудниками за допомогою антибіотиків та інших лікарських засобів - застосування антибіотиків здебільшого використовується для боротьби з бактеріальними інфекціями.

3. Гігієна - регулярне миття рук, очищення та дезинфекція поверхонь і предметів, закривання рота під час кашлю та чхання, використання масок.

4. Соціальна дистанція - обмеження контактів між людьми, зокрема, уникання масових заходів та подорожей.

5. Ізоляція - ізоляція хворих на інфекційні хвороби для запобігання поширенню інфекції.

6. Спостереження та контроль - відслідковування випадків інфекції, встановлення контактів з хворими, надання медичної допомоги.

Объяснение:

Можно лучший ответ?)

Ответ:

Епідемія - це поширення інфекційної хвороби серед великої кількості людей в одному районі або країні протягом короткого періоду часу.

Заходи, які можуть допомогти у запобіганні та доланні епідемій, включають у себе:

- Профілактика: щеплення, підтримування гігієнічних норм, використання засобів індивідуальної захисту (масочки, рукавички тощо)

- Вживання заходів у разі виникнення епідемії: ізоляція хворих, обмеження переміщення та контактів між людьми, проведення дезінфекції та прибирання тощо.

- Медичний догляд за хворими: лікування і симптоматична терапія, медичні обстеження, які допомогають визначити хворих, обстеження та спостереження за контактами тощо.

Отже, важливо вживати профілактичні заходи, вживати заходи з контролю епідемій та забезпечення медичного догляду для гарантії здоров'я населення під час виникнення епідемії.

0 0 оценок
Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?