Вопрос по литературе
Анонимный
1 год назад

Порівняйте одного з героїв сучасної літератури з героєм літератури минулих століть. Що їх обʼєднує?

Ответы 1

Ответ:

Одним із прикладів порівняння героїв сучасної літератури з героями літератури минулих століть може бути порівняння героя Гаррі Поттера з серії романів Дж. К. Роулінг та героя Олівера Твіста з роману Ч. Діккенса "Пригоди Олівера Твіста".

Обидва герої є сиротами, які переживають важкі життєві обставини. Вони змушені боротися зі складнощами та негараздами, що стикаються на своєму шляху. Гаррі Поттер і Олівер Твіст постійно знаходяться в небезпеці і повинні шукати способи вижити.

Обидва герої також виявляють силу характеру та мужність у надзвичайних обставинах. Вони проявляють волю до життя, віру в себе та незламність духу.

Одним з головних об'єднуючих моментів є те, що обидва герої стають символами надії і справедливості. Вони борються зі злом, злочинністю та негативними силами, спонукаючи читачів роздумувати про важливість моральних цінностей і боротьби за справедливість.

Все враховуючи, герої сучасної літератури та герої минулих століть обʼєднуються своєю витривалістю, волями до життя та боротьби зі складнощами, а також символізують надію і справедливість у своїх історіях.

Объяснение:

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?