Вопрос по українськой літературе
Анонимный
1 год назад

Потрібно написати свій спогад про роль актора в садочку. (Просто приклад твору) БУДЬ ЛАСКА

Ответы 1

Я маю радість поділитися своїм спогадом про роль актора в садочку.

Коли я був у садочку, нашому групі потрібно було підготувати виступ для святкового заходу. Кожному дітям була доручена роль, і мені пощастило стати актором.

На репетиціях ми працювали разом з нашим вихователем, пані Ольгою. Вона навчила нас висловлюватися чітко, виконувати рухи і вміти передати емоції. Пані Ольга завжди посміхалася та підтримувала нас, навіть якщо ми зробили помилку. Вона навчила нас, що акторське мистецтво полягає не тільки в тому, щоб бути на сцені, але й у здатності відчувати і розуміти персонажа, яким ти граєш.

Настала довгоочікувана день виступу. Ми були збуджені, але готові показати наші навички. Сцена була прикрашена кольоровими гірляндами і квітами. Я стояв на сцені, одягнений у костюм сонечка. Мої друзі стали поруч, виконуючи свої ролі.

Ми розпочали виступ, і я відчував, як персонаж оживає у мені. Ми розповідали історію про весняну прогулянку, зустрічалися з квітами, деревами та тваринами. Я почувався щасливим і вільним на сцені, і кожне слово, кожен жест передавав цю радість.

Після закінчення виступу, наші батьки і друзі аплодували нам стоячи. Ми були щасливі і пишалилися своїм виступом. Роль актора виявилася незабутнім досвідом для мене.



можно лучший пж
Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?