Вопрос по українськой мове
Анонимный
1 год назад

Напиши невеликий твір-опис за поданим початком, використовуючи різні види простого речення.
Човен прибило до невеликого, але досить красивого острівця

Ответы 1

Човен прибило до невеликого, але досить красивого острівця. Мій подорожній шлях до цього місця був повний вражень та пригод. Захоплено спостерігаючи за перекотиполем хвиль, я відчував, як легкий бризок морського повітря грає на моїй шкірі. Віддалені звуки морських птахів іздалеку створювали чарівну симфонію природи.

Мій човен виштовхнуло на невеликий пляж, покритий м'яким піском. Відразу ж помітив, що острівець вражає своєю непорушеною красою. Високі пальми, що височіли на узбережжі, створювали надійний сховище від спеки сонця. Іскриста вода навколо острівця здавалась магічною, яскраво відображаючи небесну блакить та розмаїття коралових рифів, що навколо нього тягнулися.

З нетерпінням розгорнув свій плед на піску, бажаючи повністю насолодитись цим спокійним та природнім укриттям. Захоплено спостерігаючи навколишню красу, я почувався вільним, зв'язаним лише з прекрасними моментами природи.

На острівці панувала тиша, порушена лише шелестом листя та перекотиполем морсьх хвиль. Почуватись насамперед подорожніком, що зазирнув у кришталевий балетний світ природи, було дивовижно. Тут, на цьому досить красивому острівці, я знайшов покій і гармонію, які так сильно шукав.


можно лучший пж
Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?