Вопрос по українськой мове
Анонимный
1 год назад

Складіть і розіграйте діалог між двома дев'ятикласницями, які вирішують, кого з успішних людей запросити на зустріч зі школярами. Одна дівчина пропо- нує організувати спілкування зі знамени- тим артистом, бо саме цю професію мріє опанувати в майбутньому, інша мого спортсмена переможця олімпіа- ди, бо він зможе розповісти про причини й передумови своїх успіхів. Розмова від- бувається на класних зборах.​

Ответы 1

Ответ:

Объяснение:

Діалог між двома дев'ятикласницями на класних зборах:

Аня: Привіт, всім! Я хотіла запропонувати ідею для наступної зустрічі з успішними людьми. Я думаю, ми могли б запросити знаменитого артиста. Я сама мрію стати актрисою, і він може поділитися своїм досвідом та розповісти про професію.

Наташа: Привіт, Аня! Це, без сумніву, цікава ідея, але давай подумаємо ще. Я думаю, ми могли б запросити переможця олімпіади в якому-небудь спорті. Він зможе розповісти нам про причини й передумови своїх успіхів, як він досягав своїх цілей.

Аня: Так, це також цікаво. Але якщо ми запросимо артиста, ми зможемо дізнатися про те, як він впевнено рухався до своєї мети, як вибирав ролі і чим керувався у виборі своєї професії. Це може бути надихаюче для нас, як майбутніх акторів.

Наташа: Зрозуміло, Аня. Твоя ідея також має свої переваги. Але якщо ми запросимо спортсмена, ми зможемо дізнатися про його тренувальний режим, як він переборював труднощі і надходив до своїх цілей. Це може допомогти нам у розвитку нашого спортивного потенціалу.

Аня: Ти права, Наташа. Ми дійсно можемо взяти до уваги обидві ідеї. Що, якщо ми проведемо голосування в класі? Кожен учень зможе проголосувати за те, кого він більше бажає запросити, і ми оберемо найпопулярнішого гостя для нашої зустрічі.

Наташа: Чудова ідея, Аня! Так ми зможемо врахувати думки всіх учнів і визначити, кого саме ми запросимо. Давайте організуємо голосування і обговоримо результати на наступних класних зборах.

Аня: Погоджуюся, Наташа. Дякую за твої ідеї. Думаю, це буде цікава зустріч для всіх нас, незалежно від того, кого ми запросимо.

Решта класу: Погоджуємося! Вибираймо гостя разом!

(Клас проводить голосування та обговорює результати для вибору гостя для зустрічі)

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?