Вопрос по українськой мове
Анонимный
1 год назад

!!!!!!!!!ТЕРМІНОВО, БУДЬ ЛАСКА !!!!!!!
Написати інформаційну та агітаційну промови на вільну тему

Ответы 1

Відповідь:

Інформаційна промова:

Шановні гості, колеги та друзі!

Сьогодні я хочу поділитися з вами важливою інформацією, яка стосується нашого спільного майбутнього. Ви всі, без сумніву, розумієте, що наш світ змінюється з кожним днем, і ми маємо взяти на себе відповідальність за його стан. Виклики, з якими ми зіштовхуємося, такі як зміна клімату, екологічна криза, соціальні нерівності та багато інших, потребують нашої уваги і дії.

Наше завдання полягає в тому, щоб об'єднатися як громада, зрозуміти проблеми, з якими ми стикаємося, і спільно працювати над їх вирішенням. Нам потрібні інновації, сталість і взаємодія, щоб змінити світ на краще. Ми маємо розробити нові технології, які були б придатні для покращення якості життя всіх людей і одночасно зберегти нашу планету.

Тому, сьогодні я закликаю кожного з вас взяти участь у цьому процесі. Починайте з малих кроків у своєму повсякденному житті - зменшуйте використання пластику, економте енергію, підтримуйте відновлювані джерела енергії. Залучайтеся до спільнот та організацій, які працюють над розв'язанням важливих проблем.

Ми маємо потужність змінити світ, але це можливо тільки за умови, якщо кожна людина бере на себе свою відповідальність. Разом ми можемо досягти неймовірного. Давайте працювати разом

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?