Вопрос по литературе
Анонимный
1 год назад

ДАЮ 50 БАЛОВ!!! ПОМОГИТЕ!!!! історія про чарівника з казки капелюх чарiвника

Ответы 1

Ответ:

"Капелюх чарівника" - це казка про хлопчика на ім'я Тедді, який колись пошкодував днями своєї дитинства і прагнув повернутися до тих часів. Одного дня він знайомиться з чарівником на ім'я Містер Мерлін, який дарує йому капелюх, завдяки якому здійснюються неможливі бажання.

Тедді використовує капелюх для того, щоб відправитися у захопливі пригоди, зустрічаючи нових друзів і вплутуючись у konfetti-шоу та інші незабутні пригоди. Але одного разу, коли його кращий друг Біллі затримався в школі протягом літніх канікул, Тедді вирішив використати капелюх, щоб повернути Біллі в часі до початку канікул.

Але не все пішло відповідно до плану - їхнє мандрівне шоу сталося у часі попереднього століття, коли жителі маленького містечка заборонили будь-які види казусів і магії. Після кількох важких пригод та зусиль, Тедді зрозумів, що краще жити у своєму часі і налаштовуватися на важливі події, які стануться в майбутньому.

На допомогу прийшов Містер Мерлін, який розповів Тедді, що капелюх спричиняє лише тимчасові зміни, але найбільше пригоди настають, коли людина вірила в себе та завжди бажала правильного і того, що їй необхідно. Історію Тедді та Біллі склали в книзі, яка стала дуже популярною серед дітей та дорослих.

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?