Вопрос по українськой мове
Анонимный
1 год назад

Невелика розповідь 《шиємо з бабусею》 використав у тексті прислівники, підкресли їх

Ответы 1

Ответ:

Шиємо з бабусею – це справжнє задоволення. Вона вправна і майстерно працює над кожною деталлю. Ми разом сидимо тихенько в кімнаті, обережно вибираємо тканину і зігріваємося близькістю одна до одної. Уважно слідкуємо за кожним кроєм і без слів розуміємо одна одну.

Бабуся рухається спритно, ловко, із задумливістю. Вона швидко вишиває красиві візерунки на наших тканинах. Намагаємося допомагати їй, але наші руки ще незграбні порівняно з її вправними пальцями.

Усі дрібні шви з'єднуються міцно, ретельно, аккуратно. Ми працюємо уважно, ретельно, старанно. Іноді бабуся схвалює нашу роботу, посміхається і гордо стверджує, що ми вже наблизилися до її рівня.

Працюючи разом з бабусею, ми навчаємося терпінню, точності і дотриманню деталей. Вона навчає нас тому, що кожен шов має значення, і що ретельна робота завжди приносить задоволення.

У майстерні наші руки рухаються упевнено, майже автоматично. Ми ніжно дотикаємося до тканини, ретельно складаємо кожен шов і з гордістю розглядаємо готовий виріб. У ньому закладено турботу, любов і згуртованість нашого спільного часу з бабусею.

"Шиємо з бабусею" - це не просто заняття, це наше спільне надихання і спосіб показати свою турботу одна про одну. І навіть коли робота завершена, ми пам'ятаємо кожен момент, проведений разом, і з нетерпінням чекаємо нових проектів, коли знову зможемо зігрітися з бабусею під чарівним шумом швейної машинки.

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?