Вопрос по истории
Анонимный
1 год назад

Даю 100 балів! Описати українські землі за часів Королівства Угорщини. (!) РОЗПИСАТИ державний лад, соціальні відносини, господарство, культурний вплив та релігію. ​

Ответы 1

Ответ:

Українські землі за часів Королівства Угорщини характеризувалися певними особливостями у державному ладі, соціальних відносинах, господарстві, культурному впливі та релігії. Нижче наведено опис кожного з цих аспектів:

1. Державний лад:

Українські землі знаходилися під владою Королівства Угорщини, яке було частиною Австро-Угорської імперії. Політична організація українських земель була визначена угорським королем та місцевими угорськими дворянами, які здійснювали владу в регіоні. Угорські еліти мали переважаючу роль у прийнятті рішень та адмініструванні українських земель.

2. Соціальні відносини:

Соціальні відносини на українських землях за часів Королівства Угорщини були відмінними в залежності від соціального стану. Верхівка складалася з угорського дворянства та аристократії, які населяли землеволодіння і мали велику політичну та економічну владу. Селянство, в основному українське, було присутнє на сільській місцевості і займалося сільським господарством. Угорські еліти контролювали земельні володіння і вимагали певних платежів та послушності від селянства.

3. Господарство:

Господарство на українських землях у часи Королівства Угорщини було переважно сільським. Селянство займалося землеробством, вирощуванням худоби та іншими сільськогоспод

Объяснение:

давай 100 баллов

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?