Вопрос по литературе
Анонимный
1 год назад

Письмовий твір на тему «Богатир Карпат Іван Сила» за повістю О.Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили».

Пожалуйста помогите СРОЧНО

Ответы 1

Ответ:

Іван Сила, богатир Карпат, був не просто місцевим героєм, він був легендою. Всі знали його історії і пригоди, які він переживав. А все почалось з того, що Іван в дитинстві дуже любив дивитись на зорі та мріяв полетіти на них. І хоча зорі були далеко, Іван дуже хотів досягти своєї мрії.

Іван виріс на горах Карпатах, і від малечку йому довелося стикатися з різними небезпеками. Він навчився вести боротьбу з хижаками, підкорювати гори і знайомитися з різними техніками, які допомагали йому виживати у цьому важкому світі. Іван був дуже сильним і спритним, але його найбільшою силою була його воля і мужність.

Одного разу, коли Іван вже був дорослим, до Карпат прибула група чаклунів зі Сходу. Вони дізналися про Івана і його силу, і запросили його до себе на схід, де він міг би знайти своє щастя і втілити свої мрії. Іван погодився і разом з чаклунами вирушив на схід.

Там Іван дізнався про те, що далеко-далеко, у глибині Сходу, існує дивовижна країна, де в живуть прекрасні принцеси, магія та дива, а зорі ближче до землі, ніж десь інде. Іван був захоплений цими історіями, і його мрія стала більш сильною, ніж коли-небудь раніше.

Чаклуни навчили Івана багатьом технікам та способам, які допомогли йому знайти ту саму країну і досягти своєї мети.

Объяснение:

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?