Вопрос по литературе
Анонимный
1 год назад

Написати повідомлення/або розповісти (бажано те і те) про - «Як маленький принц зустрівся з льотчиком»
Твір: Маленький принц.

Ответы 1

Ответ:

Маленький принц, перебуваючи на своєму маленькому астероїді, шукав друзів та пригод. Одного разу він зустрів льотчика, який впав на пустелю внаслідок аварії свого літака. Льотчик спочатку думав, що це його фантазія, але коли маленький принц з'явився перед ним знову, льотчик зрозумів, що він не уявляє собі цю зустріч.

Маленький принц був дуже цікавим і дивним хлопчиком, який розповідав про свої пригоди на інших планетах та про свої друзів, які були у нього на астероїді. Льотчик слухав його з захопленням, і вони стали друзями.

Маленький принц також допоміг льотчику зрозуміти, що дорогоцінне в житті не можна побачити очима, але можна відчути серцем. Льотчик зрозумів, що маленький принц був дуже мудрим хлопчиком та що він може багато навчитися від нього.

Ця зустріч змінила життя льотчика, який раніше був зосереджений лише на своєму роботі та не помічав краси довкілля навколо себе. Маленький принц навчив льотчика бачити світ з іншого боку та цінувати друзів.

Таким чином, зустріч маленького принца з льотчиком була дуже важливою в їх житті. Вони стали справжніми друзями та навчили один одного багато цінних речей.

Объяснение:

·•• печатаeт

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?