Вопрос по истории
Анонимный
1 год назад

Помогите пожалуйста с всемирной историей , дам 100 баллов

Ответы 1

Ответ:

Объяснение:

1.В XIX ст. стала можливою організація картинних галерей і пересувних виставок завдяки розвитку технологій, таких як фотографія, що дозволяла друк і розповсюдження зображень на папері. Це зробило можливим створення картинних галерей та пересувних виставок зі збірок мистецтва, які раніше були доступні лише обмеженому колу людей.

2.Сапабек і Тома могли спілкуватися на казахській мові, оскільки вони були казахами і, скоріше за все, знали рідну мову свого народу. Однак, можливо, вони також могли спілкуватися на російській мові, яка була поширена в той час в Казахстані.

3.Автор описує розмову Сапабека і Томи на російській мові, оскільки це була популярна мова комунікації в Російській імперії, до якої на той час належала і територія Казахстану. Автор, ймовірно, використовує російську мову як мову опису, щоб зробити свій твір доступним для ширшої аудиторії.

4.Судження про те, що масова культура - це культура, яка відповідає потребам широких верств населення і відрізняється від елітарної культури, є правдивим. Масова культура зазвичай створюється з метою задоволення масових потреб, таких як розваги та розвиток особистості, і є доступною для широкого загалу. В той же час елітарна культура спрямована на високоосвічені верстви суспільства і має вищий рівень вимог до сприйняття та розуміння.

зробіть найкращою відповіддю)

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?