Вопрос по українськой мове
Анонимный
1 год назад

5 Написати твір-есе "Я маю ПРАВО на життя". Обсяг твору (десь на одну з половинкою сторінки але якщо меньше не страшно) Мета роботи: привернути увагу світу до порушення прав українських дітей і молоді, які постраждали від російської збройної асгресії проти України, сприяти розвитку відносин у різних сферах суспільного життя, пропаганда європейських цінностей, демократичних принципів державного устрою

Ответы 1

Життя - це найбільша цінність, яку нам подарувала природа. Це те, що ми отримали від наших батьків, що передається з покоління в покоління і що ми маємо оберігати й зберігати для наступних поколінь. Ми маємо право на життя, на життя сповнене свобод, гідності та поваги до нашої особистості.

На жаль, дехто з нас, зокрема діти та молодь, стикається з тим, що його права на життя порушуються. І це стається не тільки у нашій країні, а й у світі в цілому. Однак, в Україні ми зіткнулись з такими порушеннями прав на життя внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти нашої держави.

Найбільшім жертвам війни стали діти та молодь, яким відібрали майбутнє, здоров'я та нерідко саме життя. Сонце забрало освітлення їх дитинства, війна позбавила їх можливості отримувати якісну освіту, займатися улюбленими справами та випробовувати себе у різних сферах діяльності.

Але ми не повинні забувати, що молодь - це той двигун, який змінює світ. Ми маємо право на гідне життя, ми маємо право на освіту, на можливості для самовдосконалення, на досягнення своїх мрій та задумів. Тому ми повинні боротися за свої права і права інших дітей та молоді в Україні.

Для цього ми повинні вдосконалювати свої знання, навички та компетентності, а також сприяти розвитку відносин у різних сферах суспільного життя. Ми повинні дбайливо оберігати свої цінності та запам'ятовувати, що ми маємо право на життя - це наше право.

Також ми повинні відстоювати європейські цінності, демократичні принципи державного устрою і боротися з будь-якими формами насильства, жорстокості та порушень прав людини. При цьому необхідно зосереджуватися на позитивних засадах, які підносять людину над усілякі інші речі. Тільки так ми зможемо змінити світ і зробити його кращим місцем для життя нас та нашої наступної генерації.

Отже, ми повинні йти вперед зі своїми ідеями, переконаннями та мріями, відстоювати свої права та права інших дітей та молоді, які порушуються через російську збройну агресію проти України. Ми маємо право на життя - це наше право, і ми повинні надійно захищати його.

Надіюсь допомогла!

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?