Вопрос по литературе
Анонимный
1 год назад

1.Чому Іван забрав мавпочку в Піні?

2. Як відомстив карлик?

3. Як мадам Бухенбах відреагувала на плітки Піні?

4.У кого закохався Іван Сила?

5. З ким боровся Іван у Баварії? Чим закінчився поєдинок?

6.Які трюки виконував силач у Лондоні?

7.Що пообіцяла мадам хлопцю за перемогу над Джебсоном?

8.Чим був незвичним цей бій для Івана?

9. Чому цирк мадам Бухенбах припинив існувати?

10.Що вирішує Іван Сила після закриття цирку?

11.Як могла скластися доля Міхи, якби він не зустрів Івана Силу?

12. Чому навчає твір?помогите пожалуста даю все свойи бали

Ответы 1

Ответ:

1. Іван забрав мавпочку у Піні через те, що він почув дивні звуки: ніби плач маленької дитини чи виття тварини. Ці звуки чулися з вагончика карлика, Сила пішов до домівки Піні, і стукав у двері, але його ігнорували. Хлопчина зразу ж зрозумів, що це саме Піня знущається з маленької тварини, і почав зламувати двері. Сила забрав перелякану мавпочку.

2. Піня хотів помститися Силові, йому захотів допомогти Фікса. Вони вирішили спалити його вагончик уночі, але їх намір скоїти пожежу помітив Пандорський. Він вчасно зупинив кривдників.

3. Мадам Бухенбах не повірила пліткам карлика, карлик почав говорити їй багато всього поганого про Івана. Власниця цирку дуже розлютилася. Вона накричала на нього і дала сильних ляпасів негіднику. Бухенбах прогнала горбуна.

4. Іван Сила закохався у актрису цирку - Мілку. Вона йому дуже сподобалось, він часто думав про неї.

5. Хлопчина з села боровся з найсильнішою людиною Баварії. Коли почався бій парубійкові вдавалося в останній момент відхилятися від небезпеки. Сила ринувся в атаку. Він підчепив супернику ногу й усією масою на нього навалився. Іван опинився зверху, а значить - перемога була за ним.

6. Перед боєм з англійцем Сила згадував правила боксу, якими навчив його доктор Брякус - його перший наставник. Бій почався. Удари міцного негра сипалися на Іванову голову. Один удар він все ж таки пропустив, але зміг продовжити бій з Джебсоном. Коли ж на Силу почали сипатися міцні удари іще, він вилаявся й гримнув з усієї сили у відповідь. Фаворит публіки відлетів на кілька метрів і непорушно застиг. Парубійко переміг бій.

7. Мадам Бухенбах пєообіцяла за перемогу велетню пробачити 50 тисяч, які вона заплатила за нього.

8. Для Івана був цей бій незвичним, тому що його суперник виявився дуже сильним спортсменом, він мав міцні сильни удари, хорошу тактику ведення бою, хорошу підготовку. Раніше Сила з легкістю перемагав своїх суперників, але бій с Джебсоном для нього був дуже важким.

9. Цирк мадам Бухенбах припинив існувати через те, що Іван повідомив своєму колективу про те, що вони з Мілкою одружуються і покидають цирк. А вже потім Аделія Бухенбах розповіла всім, що також покидає цирк через те, що теж скоро одружується. У всіх на душі був сум....

10. Іван Сила вирішує переїжджати у своє рідне село, у гори, з нареченою Мілкою. Він дуже сумував за своєю сім'єю, друзями, рідними. Велетень також дуже сумував за природою України, чарівними краєвидами, спокоєм.

11. Сила завжди рятував свого друга Міху Голого у важкі часи для нього. Якщо б Іван, наприклад, не врятував би Міху на вокзалі, коли тільки приїхав до міста, Голого б посадили до в'язниці, погано відносилися би до нього. У Міхи не було б нормального майбутнього, він би не зустрівся зі своїм другом Іваном найближчим часом.

12. Твір "Неймоврні пригоди Івана Сили" навчив мене ніколи не здаватися, завжди йти до своєї мети і займатися улюбленою справою. Парубок навчив мене бути завжди чесною, допомагати людям, не залишати друзів в біді.

Объяснение:

Писала дуже довго)) НІЧОГО НЕ СПИСАНО З ІНТЕРНЕТУ!!!

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?