Вопрос по истории
Анонимный
1 год назад

1) Яким було співвідношення сил сторін напередодні нападу німецьких військ на Україну? 2) Чим можна пояснити поразку Червоної Армії влітку-восени 1941 р.? 3) Якими були причини поразки радянських військ у танковій битві в районі Луцьк-Броди-Рівне-Дубно? 4) Чому війська Південно-Західного фронту потрапили в оточення? 5) Війська яких союзників Німеччини брали участь в окупації України? 6) Коли було завершено окупацію УРСР німецькими військами? 7) Назвіть причини поразки Червоної Армії у наступальних операціях в Україні та Криму навесні 1942 р.

Ответы 1

Ответ:

1) Німеччина мала перевагу у співвідношенні сил, так як мала значно більше військ та кращу організацію.

2) Поразку Червоної Армії можна пояснити несподіваністю нападу, непідготовленістю й організацією проведення операцій, а також кадровими й технічними проблемами.

3) Протягом битви радянські війська виявили недостатню мобільність та організаційні проблеми, тоді як німецька армія володіла кращою координацією й мобільністю.

4) Війська Південно-Західного фронту потрапили в оточення через несправність командування й слабку продуману стратегію на оборону.

5) Україну окупували війська Румунії, Угорщини й Словаччини, які були союзниками Німеччини.

6) Окупація УРСР була завершена в 1944 році.

7) Поразка Червоної Армії у наступальних операціях в Україні та Криму навесні 1942 року пояснюється недостатньою мобільністю військ, неготовністю до нововведень у війні, неправильними тактичними рішеннями та поганою організацією проведення операцій.

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?