Вопрос по другим предметам
Анонимный
1 год назад

Скласти історію "Яким би я був Мумі-Тролем" будь ласка не з інтернету

Ответы 1

Ответ:

Жив-був Мумі-Троль у своїй невеликій галявинці, серед зеленого лісу та блакитного моря. Це був найщасливіший момент у його житті - він був сам на світі, але водночас був оточений природою, яка йому так подобалась. Проте Мумі-Троль не знав, що в його житті скоро з'явиться важливий гість - самий себе.

Мумі-Троль завжди думав про себе, як про боягуза та несміливого тваринку. Він ніколи не мав сміливості зустрічатися з іншими тваринами, відчував себе неулюбленим та непотрібним. Але одного дня, Мумі-Троль знайшов у своїй галявинці дзеркало. Він подивився в нього і побачив себе таким, яким би хотів бути. Він був сильним, відважним та дружелюбним. І це змусило Мумі-Троля замислитись - а чому б йому не стати таким?

Тому він почав навчатись новим речам. Він навчився літати, здобув нові навички та друзів. І з кожним днем він ставав все сміливішим та впевненішим. Він відкрив для себе новий світ, де був прекрасний та сильний Мумі-Троль.

Пройшло багато часу, і одного дня Мумі-Троль зустрів свій відображення в дзеркалі знову. І він побачив, що тепер він став тим самим Мумі-Тролем, яким завжди мріяв бути. Він був впевнений у собі, вмів захищати себе та інших, був улюбленим серед своїх друзів.

І тоді Мумі-Троль зрозумів, що все це було можливо тільки завдяки його власним зусиллям

Объяснение:

Можна будь ласка як лудший ответ

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?