Вопрос по українськой мове
Анонимный
1 год назад

скласти твір з фразеологізмом сісти в калюжу. срочно даю 15 балів всьо шо є (але українською мовою)​

Ответы 1

Відповідь: Максим був молодим бізнесменом, який займався розвитком власного стартапу. Він був повним енергії та ентузіазму, мріяв про успіх і розширення свого бізнесу. Одного разу він отримав велике замовлення від великої компанії, що мала б призвести до великого прибутку.

Максим був дуже радий, що його стартап набуває популярності і визнання серед бізнес-колег. Він працював день і ніч, забуваючи про відпочинок, але результати були вражаючими - його продукти були високоякісними та справді варті своїх коштів.

Зважаючи на те, що Максим був дуже занурений у свою роботу, він не помітив зміни ситуації зі своїм головним замовником. Він не приділив уваги викликам та повідомленням, які могли би допомогти йому уникнути невдачі. І коли він нарешті дізнався про втрату замовлення, він "впав у велику калюжу розчарування". Він відчував себе невдахою, який не зміг забезпечити успіх своєї компанії та уникнути втрати.

Проте, Максим зрозумів, що він не може "сидіти в калюжі" вічно. Він вирішив піднятися та знайти нові можливості для свого бізнесу. Він почав досліджувати нові ринки та пропонувати свої продукти на більш доступних умовах.

І хоча Максим зазнав невдачі, він не зупинився. Він використав свій досвід та знання, щоб знайти нові шляхи до успіху свого бізнесу. Таким чином, він зумів пережити важкий період та досягти більшого успіху, ніж того, що він міг би очікувати.

Пояснення:

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?