Вопрос по истории
Анонимный
1 год назад

1.3. Війна часто породжує численні злочини проти людства й людяності. Поясни зміст цих понять. .

Ответы 1

Злочин проти людства є діянням, яке спрямоване проти цілого народу або групи людей і має на меті порушення фундаментальних прав людини, таких як право на життя, свободу від насильства, рабства та торгівлі людьми, насильство статевої природи та інші права. Ці злочини часто мають систематичний характер, іноді вони є частиною організованої кампанії проти цієї групи людей, наприклад, етнічної групи або релігійної групи.

Злочин проти людяності включає будь-які серйозні порушення, що суперечать міжнародному праву, які мають систематичний характер та спрямовані на завдання шкоди конкретній групі людей. Ці злочини можуть включати у себе вбивства, тортури, вимушену працю, насильство статевої природи, голодування як інструмент політичної влади, насильницьке переміщення населення та інші серйозні порушення міжнародного права.

У війні такі злочини можуть бути наскрізними, оскільки вона часто породжує хаос та безлад, що сприяє розповсюдженню таких злочинів. Особливо серйозними є такі злочини, як геноцид, злочини проти людяності та військові злочини, що спричиняють невиправдану страждання та смерть безпорадних цивільних населення, що є найбільш беззахисною групою від військових дій.

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?