Вопрос по истории
Анонимный
1 год назад

порівняти сармати та кельти, срочнооо ​

Ответы 1

Ответ:

Объяснение:

Сармати та кельти - це дві давні народності, які мешкали в Європі та Азії відповідно.

Сармати - це іранський народ, який проживав на території сучасної України, Польщі, Росії та Казахстану близько 5-го століття до н.е. до 4-го століття нашої ери. Сармати були відомі своїм високим розвитком мистецтва, ремесла, військової та сільськогосподарської культури. Вони були відомі як військові експерти та їх конниця вважалася найбільш ефективною на той час.

Кельти - це індоєвропейський народ, який мешкав в Європі з давніх часів до римської епохи. Кельти мали високий розвиток культури, мистецтва, ремесел та релігії. Вони були відомі своїм торговельним духом, залізнодобуванням та винахідливістю. Кельтські племена були відомі своїм спільним мовою та культурою, а також засновували держави.

Щодо порівняння, сармати та кельти були досить різними народностями, з різними культурними та історичними характеристиками. Обидва народи мали високий розвиток ремесел та мистецтва, а також залучали конницю у своїх військових операціях. Однак, сармати та кельти мали різні мови, релігії та географічне розташування.

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?