Вопрос по истории
Анонимный
1 год назад

для та Задача з лічби років. Які події відбувалися в країнах Стародавнього Сходу, у Давніх Греції та Римі в період зародження давніх слов'ян, яких історичних діячів тих часів ви знаете?​

Ответы 1

Ответ:

Объяснение:

У період зародження давніх слов'ян відбувалися міграційні процеси, формувалися первісні об'єднання, такі як племена, які займалися різними видами діяльності, такими як рибальство, полювання та землеробство.

У країнах Стародавнього Сходу, таких як Давній Єгипет, Месопотамія та Індія, відбувалися події, які стали важливими подіями в історії світу. Наприклад, в Давньому Єгипті було побудовано величезні піраміди та створено ієрогліфічне письмо. У Месопотамії було створено перші форми писемності, які використовувались для торгівлі та зберігання історії та культури. У Давній Індії була розвинена велика культура та філософія, такі як віда, упанішади та брахманізм.

У Давній Греції відбулися важливі події, які мали великий вплив на світову історію. Наприклад, було створено перші форми демократії, було створено перші олімпійські ігри, які стали важливим способом для розвитку фізичної культури та спорту. Також, в цей період було створено велику кількість творів мистецтва та архітектури, які збереглися до наших днів.

У Давньому Римі також відбувалися важливі події, такі як створення першої республіки, завоювання нових територій та розвиток права та архітектури. Цей період також відомий завоюванням Галлії римським воєначальником Юлієм Цезарем та створенням Римської ім

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?