Вопрос по праву
Анонимный
1 год назад

знаити та описат кримінальну справу з твору української літератури (яку ви вивчаете в школі

Ответы 1

Ответ:

Однією з кримінальних справ у творах української літератури є злочин, скоєний Григорієм Громовим, головним героєм твору "Зачарована Десна" Миколи Куліша.

У цьому творі Григорій Громовий - колишній козак, який став бандитом і грабіжником. Він має власну банду, з якою нападає на поміщицькі маєтки та села, грабуючи і вбиваючи людей. Його жорстокість та жага до розбійницького життя змушують його вчиняти злочини.

Одного разу Григорій Громовий разом зі своєю бандою нападає на маєток пана Левицького. Вони забивають сторожа, пограбують маєток і заби��ають у полон пані Левицьку та її доньку. Згодом Григорій Громовий вирішує відпустити доньку пана, але пані Левицька гине від рук Громового

Цей злочин стає кримінальною справою, яка привертає увагу місцевих владних структур. За свої вчинки Григорій Громовий та його банда притягуються до відповідальності. Таким чином, кримінальна справа Григорія Громового є одним з ключових елементів сюжету "Зачарованої Десни" і демонструє жорстокість та беззаконня, що панували в той час в Україні.

Объяснение:

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?