Вопрос по биологии
Анонимный
1 год назад

Позитивний вплив господарської діяльності людини на природу

Ответы 1

Відповідь:

Господарська діяльність людини може мати позитивний вплив на природу, якщо вона здійснюється з відповідальністю та уважністю до довкілля.

Наприклад, землеробство може стимулювати збереження родючості ґрунтів та зменшення ерозії шляхом використання природних добрив та засобів захисту від шкідників та хвороб. Створення органічних ферм та садів, де використовуються природні методи обробки та вирощування продуктів, також може мати позитивний вплив на навколишнє середовище.

Промисловість також може бути спрямована на зменшення викидів шкідливих речовин у повітря та воду, використання енергозберігаючих технологій та переходу на відновлювану енергетику. Утилізація та переробка відходів промисловості та побуту також допомагає зменшити забруднення природи.

Туризм та рекреаційна діяльність можуть бути здійснені з мінімальним впливом на природні екосистеми, наприклад, шляхом створення екопарків та заповідників з обмеженим відвідуванням та контролем над туристичною діяльністю.

Отже, господарська діяльність людини може мати позитивний вплив на природу, якщо вона здійснюється з уважністю та відповідальністю до навколишнього середовища

Пояснення:

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?