Вопрос по українськой мове
Анонимный
1 год назад

напишіть твір про італійську мафію 15-20 речень



ДАМ 50 БАЛОВ СРОЧНО! ​

Ответы 1

Відповідь:

Італійська мафія, також відома як "Коза Ностра", є однією з найбільш відомих кримінальних угруповань у світі. Заснована в Італії в кінці 19 століття, вона поширилася на багато країн світу, включаючи США, Канаду та Австралію.

Італійська мафія відома своєю жорстокістю та насильством, а також здатністю до підриву державних інституцій та владних структур. Однак, слід зазначити, що багато італійців протестують проти мафії та її дій.

Мафія складається зі структур, які включають "крестові" та "кріпосні" сім'ї, керівництво та підлеглі, які підконтрольні злочинному угрупованню. Крім того, мафія використовує владу та корупцію для контролю над бізнесом, включаючи незаконну торгівлю наркотиками, зброєю та людьми.

Хоча багато країн світу приймають заходи для боротьби з італійською мафією та іншими кримінальними угрупованнями, проблема залишається серйозною. Важливо пам'ятати, що мафія є злочинним угрупованням, яке вступає в конфлікти з законом та порушує права людей. У багатьох країнах влада бореться з мафією, вживаючи різні заходи для запобігання їх діяльності. Одним з таких заходів є засудження та кримінальне переслідування їх лідерів та учасників. Але на жаль, мафія все ще існує та залишається серйозною загрозою для суспільства. Тому, важливо знати про неї та не підтримувати їх діяльність, щоб захистити себе та своїх близьких від можливих негативних наслідків, що можуть бути пов'язані з їх присутністю.

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?