Вопрос по окружающему миру
Анонимный
1 год назад

4. Яка культура домінувала у середньовічному суспільстві: а) церковна; б) куртуазна; в) народна?

Ответы 2

Ответ:

в) вроде

Объяснение:

Если логично то тмам 2 ответа а и в

Ответ: Але напевно більше усього 1

Объяснение:

У середньовічному суспільстві різні культури співіснували поруч, тому неможливо точно сказати, яка культура домінувала. Однак, можна виокремити кілька культурних струмінь, які мали вплив на життя у середньовіччі.

Церковна культура, а точніше, християнська культура, була однією з домінуючих культур середньовіччя. Церква відігравала велику роль у житті людей, контролювала мораль та духовний розвиток. Вона формувала світогляд та цінності суспільства, регулювала поведінку людей.

Куртуазна культура також мала великий вплив на життя у середньовіччі. Це була культура дворянства, яка визначала стиль життя, манери поведінки, мистецтво та літературу. Куртуазна культура підкреслювала важливість галантності, шляхетності та етикету.

Народна культура також мала вагому роль у середньовічному суспільстві. Вона включала у себе народні звичаї, традиції, народні історії та легенди. Народна культура відображала життя простих людей, їхні потреби, страхи та мрії.

Отже, можна сказати, що культури церкви, куртуазії та народу домінували у різних аспектах життя у середньовічному суспільстві.

0 0 оценок
Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?