Вопрос по литературе
Анонимный
1 год назад

твір на тему (Доріан грей - жертва філософії гедонізму)тільки не з інтернету 50 балов

Ответы 1

Ответ:

Доріан Грей - жертва філософії гедонізму

Доріан Грей був молодим чоловіком, який відзначався своєю неземною красою і молодістю. Він був моделлю для художника Базіла Голворда, який втілив його образ на полотні. Однак, цей привабливий молодий чоловік, залучений світом розкоші та насолод, став жертвою філософії гедонізму.

Після того, як Доріан зустрів легендарного лорда Генрі Уоттона, його життя змінилося назавжди. Лорд Генрі, який віддавав перевагу насолодам, ввів Доріана в світ порушення моральних норм та насичених втіхами вечірок. Під його впливом, Доріан почав приймати життя таким, яким воно є - безморальним та насолоджуватися кожною митью без будь-яких обмежень.

Філософія гедонізму, яку висував лорд Генрі, закликала до максимізації насолод та задоволення, вважаючи їх за єдиний метафізичний зміст життя. Доріан втілив ці ідеї в своєму житті, забуваючи про моральні цінності та наслідки своїх дій.

Протягом часу, Доріан занурився в світ розпусти та морального розкладу. Він став втіленням гріху та порочності, відкинувши всі обмеження та відпустивши волю своїм низьким інстинктам. Він використовував свою красу та молодість, щоб отримувати безліч насолод та задоволень, не звертаючи уваги на наслідки своїх дій

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?