Вопрос по литературе
Анонимный
2 года назад

визначте позитивні и негативні риси характеру Дон Кіхота​

Ответы 2

Ответ:

Дон Кіхот” характеристика головного героя роману Сервантеса допоможе розкрити його образ та визначити риси характеру.

Зміст

“Дон Кіхот” образ головного героя

“Дон Кіхот” характеристика героїв

“Дон Кіхот” аудіокнига українською (скорочено)

“Дон Кіхот” образ головного героя

Ім’я: Бідний ідальго Алонсо Кіхано → мандрівний рицар Дон Кіхот із Ламанчі (щоб уславити свою батьківщину)→ Рицар Сумного Образу → Рицар Левів.

Опис Дон Кіхота – «Літ нашому гідальгові до п’ятдесятка добиралося, статури був міцної, із себе худий, з лиця сухорлявий…»

Захоплення. Полюванням, але «водно читав рицарські романи з таким запалом і захватом, що майже зовсім занедбав не лише полювання, а усяке господарство». Він навіть збожеволів через них, і, вірячи у правдивість описаного, вирішив стати мандрівним лицарем.

Мета мандрівок Дон Кіхота. «Поборювати всілякого роду кривди, наражатися на різні біди й небезпеки, щоб, перебувши їх і подолавши, окрити ймення своє безсмертною славою». Подорож не можна було відкладати, «бо від того світові неабияка могла вчинитися шкода: скільки ще в ньому треба знищити, скільки беззаконня скасувати, скільки сваволі впинити, скільки помилок виправити, скільки повинностей виконати» (розд. II, ч. І).)

Збруя. «Поперед усього вичистив прапрадідну збрую, що вже бозна-відколи занедбана в кутку валялася і добре іржею та цвілизною взялася». «Вирізав з картону такий ніби начілок, примостив до шишака — от тобі і шолом зуповний. …рубонув раз і вдруге, то одним махом знівечив усе, над чим цілий тиждень морочився».

Кінь. «Тоді огледів свою шкапу і, хоч вона в нього була …сама шкіра та кості, визнав, що ні Александрів Буцефал, ані Сідів Баб’єка його коневі не рівня… І назвав нарешті Росинантом, себто Перешкапою. Се ім’я здалось йому благородним і милозвучним, а до того ще й промовистим: бувши передніше шкапою, перетворився

Объяснение:

Мені здатністься що в нього немає негативних рис тому, що негативні риси у Санчо Панса а позативні :безкорисливість, щедрість, щирість, наївність, байдужість до земних благ, енергічність, запальність.

Вот то что я знаю....

5 1 оценка
Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?