Вопрос по українськой літературе
Анонимный
2 года назад

ПОМОГИТЕ ПОЖАЛУЙСТА!! ДАЮ 35 баллов​

Ответы 1

Відповідь: 1Б, 2Б, 3В, 4Г, 5А, 6В, 7Б, 8В, 9Г, 10Г, 11А, 12? (не бачу варіантів відповіді на фото)

1. Події відбуваються у Б. Львові

2. Метаморфоза, на думку Юлька, сталася з Б. Стефком. Цитата: — В одному домі живемо, — трохи неохоче пояснив Юлько. - Можу відрекомендувати: Стефко це, Стефко Вус, соловей-розбійник з нашого двору. Стою та й дивуюсь: чогось такий добрий став, у дворі хлопчаків мало що не ломигає, а тут над сорокою розчулюється! Метаморфоза.

3. Виглядав пещеним мамієм В. Юлько Ващук. Цитата:  бо хоча Юлько, - на думку самостійного Стефка, - виглядав пещеним мамієм, однак ніби й плохутою не був.

4. Лілі запросила клас на Г. "Лускунчика" Цитата:  На сцені повинна з’явитися Лілі — вона запросила клас на прем’єру "Щелкунчика",

5. Славко став кращим учнем Андрія Степановича через: А. півроку Цитата: За якихось півроку тренувань про Беркуту говорили, що він найздібніший  учень Андрія Степановича

6. Славко поранив Юлька, бо В. хотів довести, що не все йде в руки легко. Цитата: Мені хотілося, щоб він не сміявся, не похвалявся, не говорив, ніби все йде в руки само, без жодних зусиль. Я не думав тоді, не розмірковував, що битися з Юльком — просто нечесно, все одно, що з беззбройним

7. Беркута не погоджується з думкою Юлька, що Б. він заздрить Ващукові Цитата: Не вигадуй, Юльку, чого б я мав заздрити?

8. 7-Б дізнавшись про суд над Славком В. взбунтувався і утік з виховної

9. Мама довідалася про суд з Г. повістки. Цитата: — Вам повістка на суд, — сказала дівчинка і подала Славковій матері конверт.

— Як, як? — перепитала Марина Антонівна. — Ти, дівчинко, мабуть, помилилась. Який суд?

10. Дізнавшись про звинувачення сина, тато Г. вирішив сам піти до школи, щоб захистити сина. Цитата: Тато не погрожував: "Я їм покажу! .... Він просто хотів прийняти удар на себе і врятувати Славка, і пояснити усім, що його син не міг бути винен.

11. Свою вину на Славка переклав А. Юлько Ващук

12. Події на суді розгортаються в такій послідовності: не бачу на фото всіх варіантів. Одне скажу -варіант А - не підходить. Просто опишу як все було, а  Ви виберіть, що вірно з запропонованих варіантів. Варвара Трохимівна ще раз прочитала лист, а потім сказала, що в їхній школі це випадок безпрецедентний і тому вирішено саме так, усім разом обміркувати, якої кари заслуговує Ярослав Беркута. Викликали Славка і почали вимагати з нього пояснення, на що хлопець відповів, що йому немає, що сказати, тому що він ніколи не був у міліції, виправдовуватися він не буде. Тут не витримав учитель георгафії Антон Дмитрович і став на захист Славка. У гулі голосів ніхто не звернув уваги на немолоду втомлену жінку. Їй подали стілець. Вона вибачилася за запізнення і глянула на Беркуту. Потім тихенько щось спитали, їй відповіли і від почутого вона аж відсахнулася. Тоді ця жінка сказала, що дійсно ніколи не бачила Славка і що вони даремно звинувачують його. Зал просто шаленів, всі кричали, крім Юлька.    

Пояснення:

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?