Вопрос по литературе
Анонимный
2 года назад

вчинки дона кіхота та санчо панси​

Ответы 1

Ответ:

Все, що робив Дон Кіхот, характеризується безрозсудливою хоробрістю у багатьох сценах, зокрема, при битві з вітряками, отарою овець, спробі викликати на бій левів. Йому здається, що він виступає проти несправедливості, заступається за скривджених і знедолених, а вчинки є благородними та героїчними, хоча насправді вони викликають сміх та зневагу оточуючих. Однак, у період, коли Санчо Панса стає губернатором, Дон Кіхот дає досить слушні поради.

Головний герой твору поєднує в собі реалізм та фантазії, при цьому уявний та вигаданий світ для Дон Кіхота видається набагато яскравішим а цікавим, що справляло на нього неабиякий вплив майже до самого кінця його життя.

Разом з цим, Дон Кіхот є доброю, щирою, десь наївною та довірливою людиною.

Напротивагу Дон Кіхоту його супутник у «лицарських» пригодах Санчо Панса є зразком прагматичності та розсудливості, притаманній представникам простого народу. Він досить часто рятує Дон Кіхота з халепи, а іноді від вірної смерті. Санчо Панса весела та кмітлива людина, вірний та надійний друг. Але Санчо Панса не забуває й про власний добробут та наживу.

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?