Вопрос по физики
Анонимный
2 года назад

1.Визначте період хвиль які випромінює інфрачервоний випромінювач. Відповідь дайте у пiкосекундах. В поле «Відповідь» необхідно записати значення у вигляді числа, без одиниць вимірювання, градусів тощо. Якщо Y відповідь необхідно записати у вигляді десяткового дробу, то цілу та дробову частину необхідно відділяти комою. Наприклад: 15,5. Якщо у відповіді отримано від'ємне число, то у поле «Відповідь» слід поставити «-», а після нього, без пробілів, отримане значення. Наприклад: -15.

2.Визначте період хвиль у воді, що випромінюються радіопередавачем, якщо довжина хвиль в повітрі дорівнює 10 см. Показник заломлення води дорівнює 4/3. Відповідь дайте у нс і округліть до десятих.

В поле «Відповідь» необхідно записати значення у вигляді числа, без одиниць вимірювання, градусів тощо. Якщо відповідь необхідно записати у вигляді десяткового дробу, то цілу та дробову частину необхідно відділяти комою. Наприклад: 15,5. Якщо у відповіді отримано від’ємне число, то у поле «Відповідь» слід поставити «-», а після нього, без пробілів, отримане значення. Наприклад: -15.​

Ответы 1

Ответ: 0,005 пс

Объяснение:

Дано:

v = 0,2 ПГц = [tex]2 \times 10 {}^{14} [/tex] Гц

———

Т - ?

Решение:

Т = [tex] \frac{1}{v} = \frac{1}{2 \times 10 {}^{14} } = 0.005[/tex]пс

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?