Вопрос по другим предметам
Анонимный
2 года назад

Прослухайте або знайдіть і прочитайте якусь інформацію про товар який ви вже купили. Порівняйте інформацію про цей товар з його справжніми якостями та властивостями.​

Ответы 1

Ответ:

Враховуючи ситуацію, що склалася в Україні у зв’язку із поширенням короновірусу COVID-19 та проведенням заходів щодо його недопущення, на період дії карантину призупинено роботу магазинів, що реалізують непродовольчі товари.

Тож популярним та доступним методом придбання продукції стала реалізація та придбання товарів через інтернет-магазини, онлайн-замовлення, веб-сайти.

Така тенденція зумовлена насамперед концентрацією пропозицій товарів певної категорії на одному сайті, каталозі, віртуальному магазині з можливістю порівняння, пошуку прийнятної ціни, можливості змістовного вивчення споживчої якості тих чи інших груп товарів. А наявність відгуків споживачів, які вже придбали бажаний товар дозволяє мінімізувати небажані витрати та уникнути розчарування внаслідок невдалої покупки.

Відносини, що виникають між покупцем і продавцем товарів, робіт та послуг в Інтернеті не відрізняються від традиційних правил купівлі-продажу і регулюються, зокрема, положеннями Цивільного кодексу України та Закону України «Про захист прав споживачів» .

Права споживача при купівлі товару через інтернет-магазин регулюються статтею 13 Закону України «Про захист прав споживачів».

Закон визначає обсяг інформації, який обов’язково має бути доведений споживачу до моменту замовлення товару.

Премиум статус
Получайте самые быстрые
ответы на свои вопросы
У вас остались
вопросы?